Solskydd och markiser i Halmstad, Hyltebruk & Gislaved

markiser halmstad

Bild: Hestra Gunnar

Bild: Hestra Gunnar

BA Glas & Markis i Hyltebruk är återförsäljare av markiser av kvalité för Hestra Markis. Vi hjälper privatpersoner och företag att få tag i bästa markiser i Halmstad, Hylte med omnejd.

Självklart hjälper vi med montering!

Vi har ett brett utbud av solskydd och installerar måttanpassade manuella och automatiserade markiser på hus, villor och andra fastigheter där solskydd behövs ute såsom en uteplats som kanske är väldigt utsatt för sol som man vill ha kontroll över.

Med vår långa erfarenhet av solskydd och markiser i Halmstad, Hylte & Gislaved med omnejd är du i trygga händer. Vi välkomnar dig att kontakta oss för rådgivning och priser.

Stort utbud av sidomarkiser och markiser som solskydd för fönster, balkonger, altaner och terrasser

Vi installerar i Halmstad, Hyltebruk och Gislaved med omnejd

Fönstermarkiser

Vi har just den fönstermarkis som passar er. Vårt breda sortiment av fönstermarkiser finns i många olika utföranden och designs såsom den klassiska korgmarkisen till den moderna vertikalmarkisen i screenväv som filtrerar solstrålar samtidigt som man bibehåller utsikten.

Terrassmarkiser

Med ett ordentligt solskydd för uteplatsen, balkongen eller altanen förändras livet till det bättre. Vi har terrassmarkiser i flera olika storlekar som lämpar sig mycket bra oavsett om du har en liten balkong eller en stor altan. Kontakta oss och berätta om din fastighets förutsättningar så kan vi erbjuda bästa lösningen.

Sidomarkiser

Med en sidomarkis kan du skapa en härlig oas på din altan. En sidomarkis som står emot både vind och insyn. Den kan vara ett perfekt komplement till en terrassmarkis med matchad väv för ett fint helhetsintryck. Självklart är dessa sidomarkiser måttanpassade för perfekt passform.

För alla hem, fastigheter och uterum i alla lägen

Alla typer av solskydd från de ultramoderna som trendar på marknaden just nu till de mer traditionella. Oavsett stil, form och design så håller samtliga samma fina kvalité.

Vi säljer och monterar solskydd i Halmstad, Hyltebruk och Gislaved med omnejd

Behöver du skugga? Skaffa solskydd som skyddar fönster och terrasser fint mot direkt solljus och stekande värme. Sidomarkiser skyddas från vindar som blåser runt husknuten. Och snyggt blir det!

Kontakta oss för hjälp, offert och vid frågor och funderingar och för tips samt goda råd.

I oss har du ett glasmästeri som erbjuder helhetslösningar för hem och företag i Halmstad, Hyltebruk och Gislaved med omnejd.

BA Glas & Markis AB
Järnvägsgatan 2
314 31 HYLTEBRUK
Till våra öppettider