Vinterträdgårdar och uterum i Halmstad och Hyltebruk

 

 

Bygga uterum för att förlänga sommaren

BA Glas & Markis bygger vinterträdgårdar och uterum för privatkunder, företag och andra verksamheter i Hyltebruk, Gislaved och Halmstad med omnejd.

Designa din egen oas, ett rejält uterum för alla årstider – vi hjälper dig

Funderar du på att bygga ett uterum fast osäker vilket som kan vara rätt för just din fastighet? Vi erbjuder våra tjänster som helhetsleverantör inom glas, fönster, solskydd och byggnation av vinterträdgårdar och uterum och kan hjälpa er.

uterum halmstad

Din trygghet – en licensierad installatör med lång erfarenhet

Om du går i uterumstankar rekommenderas du att anlita en pålitlig installatör. I oss har du en licensierad Schüco-partner vilket är för dig både en fördel och en trygghet.

Vi tänker på helheten

Vi matchar husets karaktär på ett mycket bra vis. Om det är det ett äldre hus vill du kanske att uterummet ska smälta in på ett estetiskt tilltalande vis. Om din villa är nybyggd med modern stil kanske du vill att uterummet sticker ut och tar sin stolta plats. Med oss är allt möjligt. Bygg ett uterum, öppna upp ditt hem till trädgården, vi hjälper dig!

Era behov leder vår planering, vi är öppna för allt!

Familjens krav och önskemål blir ledstjärnan i planeringen. Innan något annat så tar vi reda på familjens behov och faktiska förutsättningar såsom: hur uterummet skall användas, skall det fungera som ett extrarum, som ett vardagsrum eller skall uterummet bli en del av köket som en förlängning?

Det fina med allt är att huset får ju inte bara ett uterum, familjen får ett nytt rum som kan bli betydelsefullt, gäller bara att förmedla betydelsen för oss så kan vi uppfylla kravspecifikationen.

Vi tar i beaktande hur ofta rummet skall nyttjas och om det gäller året runt. Därefter ser man till fastigheten och tomten och planerar integrering av familjens behov och fastigheten och tomtens förutsättningar.

Skillnaden på altan och uterum

En altan är oftast en öppen uteplats som är upphöjd på pelare eller stolpar. I regel saknar en altan tak, till skillnad mot en veranda. Uterum är oftast en tillbyggnation till fastigheten och är en plats med minst en glasvägg.

Ett uterum kan även vara fristående på tomten och om det är vinterbonat så kallas det även vinterträdgård och innebär att det kan användas årets alla månader. En mycket uppskattad förlängning av fastigheten, hemmet och sommarsäsongen. En klar och smart investering.

Ökad livskvalité med ett uterum 

Ett uterum kan förändra livsstilen och höja livskvalitén. Vad vill ni göra med ert nya utrymme?

Ökat fastighetsvärde med ett uterum

Ett vinterbonat uterum (vinterträdgård) kan öka värdet på fastigheten – mer yta att sprida ut sig på samtidigt som man med stora glaspartier kan sudda ut gränsen mellan hus och natur och komma närmare trädgården och dess grönska på sommaren och det stillsamma vita på vintern, vilket skapar en skön och vacker miljö.

Ett ord om solskydd och ventilation

Det kan bli varmt mitt på dagen med större glaspartier. Med partier som öppnas åt två håll löser vi det tillsammans med automatiserade takfönster för smart vädring. Vi rekommenderar solskyddsglas som minskar solvärmen avsevärt och lamellglas för att skydda möbler från solblekning. Om man anlitar oss för bygg, kom ihåg att ni har möjlighet att även anlita oss för allt inom glas, fönster och solskydd. Helhetsleverantör med fokus på kvalité och god service.

Vi bygger vinterträdgårdar och uterum i Halmstad, Hyltebruk och Gislaved 

Vi bygger uterum i Halmstad, Hyltebruk och Gislaved med omnejd. Inget jobb är för stort för oss, bara ring så är vi snart på plats. Varmt välkommen till BA Glas & Markis, vi kan bygga just ditt uterum. Din möjlighet att förlänga sommaren genom att låta oss bygga så att du och din familj kan njuta.

Beställ prisförslag

BA Glas & Markis AB
Järnvägsgatan 2
314 31 HYLTEBRUK
Till våra öppettider