Uterum och vinterträdgårdar

BA Glas & Markis bygger vinterträdgårdar och uterum för privatkunder, företag och andra verksamheter i Hyltebruk, Gislaved och Halmstad med omnejd.

Designa din egen oas

Om du går i inglasningstankar rekommenderas du att anlita en pålitlig installatör. Vi är en licensierad Schüco-partner vilket är din trygghet. 

Vi tänker på helheten

Vi matchar husets karaktär. Om det är det ett gammalt hus vill du kanske att uterummet ska smälta in så bra som möjligt. Om din villa är nybyggd med modern stil kanske du vill att uterummet sticker ut.

Behov leder planeringen. Familjens behov blir ledstjärnan i planeringen och vi ser till hur uterummet skall användas såsom ett extra rum som vardagsrum eller en del av köket. Vi tar i beaktande hur ofta rummet skall nyttjas och om det gäller året om. Vi tittar på hur vi ska integrera uterummet med resten av huset och om det skall vara en del av ett befintligt rum.

Solskydd och ventilation. Det kan bli varmt mitt på dagen med större glaspartier. Med partier som öppnas åt två håll löser vi det tillsammans med automatiserade takfönster för smart vädring. Vi rekommenderar solskyddsglas som minskar solvärmen avsevärt och lamellglas för att skydda möbler från solblekning.

Uterum i Halmstad, Hyltebruk och Gislaved

Vi utför arbeten för privatpersoner och företag och bygger uterum i Halmstad, Hyltebruk och Gislaved med omnejd. Inget jobb är för stort för oss! Ring så kommer vi. Varmt välkommen till oss!

Beställ prisförslag

BA Glas & Markis AB
Järnvägsgatan 2
314 31 HYLTEBRUK
Till våra öppettider